Ruilen & Retourneren

We willen graag dat u tevreden bent met alle aankopen die u bij ons doet. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent met het door uw bestelde item. Wij willen u er graag op attenderen dat het artikel uit de webshop in originele staat, met originele labels en etiketten, ongedragen en indien mogelijk verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn.

Ruilen
Uw bestelde product uit onze webshop kun u binnen een termijn van 14 dagen na afleverdatum aan ons terug sturen naar:
Berden Mode T.a.v. Klantenservice
Dautzenbergstraat 57
6411 LA Heerlen

Wanneer u een artikel ruilt voor een ander artikel zal het eventueel te veel betaalde bedrag teruggestort worden op uw rekening. Indien u een bedrag moet bijbetalen ontvangt u hiervan een betaallink.

Geen retourformulier bij uw bestelling ontvangen? 

Download deze hier.

Retourneren:
Bij het retourneren van artikelen zullen wij ernaar streven het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst terug te storten op uw rekening (graag verwijzen wij u ook naar onze algemene voorwaarden)

Overig
Het ruilen of retourneren van online aangekochte artikelen is ook mogelijk in één van onze vestigingen. Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen compleet en onbeschadigd zijn. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 045-7007806 of vul het contactformulier in.