Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Retourneren

Is je bestelling niet naar wens? Dan kun je deze natuurlijk retourneren of ruilen. Dit is mogelijk binnen de zichttermijn van 14 dagen en deze gaat in op de dag wanneer de bestelling compleet is ontvangen. Artikelen dienen altijd ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Let hierbij extra op de hygiëne en pas ondergoed of badkleding altijd over je eigen ondergoed. Laat hierbij de hygiënestrips zitten.

Meerdere pakketten ontvangen voor één bestelling? Wacht tot het laatste artikel binnen is, en retourneer hetgeen wat je terug wilt sturen in één pakket.

Retourneren via PostNL (alléén mogelijk in Nederland)
Vanaf nu kun je gebruik maken van ons PostNL antwoordnummer zodat je jouw bestelling voordelig kunt retourneren. De kosten hiervan zijn € 6,50 in plaats van de reguliere € 7,25. Wij storten binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag minus de retourkosten terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

Berden Webshop Retourafdeling
Antwoordnummer 4087
6400VC HEERLEN

- Vul het retourformulier in en omcirkel de reden waarom je het artikel retour stuurt.
- Verpak de artikelen in een geschikte zak of doos, bij voorkeur in de Berden verpakking.
- De verzendkosten zijn voor eigen rekening. 

Indien je gebruik maakt van het antwoordnummer profiteer je tevens van de retourservice aan de deur! Wanneer er een PostNL bezorger een pakket komt afleveren bij je thuis, kun je nu direct je retouren meegeven. Dit bespaart je een ritje naar het pakketpunt. Je artikelen moeten wel verpakt zijn zoals hierboven wordt beschreven.  

Indien je geen gebruik maakt van het antwoordnummer kun je dit naar eigen keuze retourneren naar Dautzenbergstraat 57, 6411 LA Heerlen. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Wij storten binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

Geen retourformulier ontvangen bij je bestelling?
Download hier een retourformulier met voordelig antwoordnummer. 
Download hier een retourformulier zonder antwoordnummer. 

Retourneren via de winkel
- Vul het retourformulier in en omcirkel de reden waarom je het artikel retour stuurt;
- verpak de artikelen in een geschikte zak of doos, bij voorkeur in de Berden verpakking.
- Geef je retourbestelling inclusief het retourformulier af bij één van de Berden.
- Retourneren in de winkel is gratis. 

Wanneer je retourzending bij ons ontvangen is, wordt de retourbetaling in behandeling genomen. Het aankoopbedrag ontvang je uiterlijk binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Wanneer je betaald hebt met een creditcard, ontvang je het retourbedrag terug op je eerstvolgende afrekening. Een AfterPay betaling wordt verrekend in je Afterpayaccount.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.