Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Bezorgen en levertijd

Wij versturen al onze bestellingen met PostNL. Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een track & trace nummer waarmee u uw online aankopen kunt volgen.

Het is ook mogelijk om u online bestelde product af te halen in een van onze vestigingen. Hiervoor kiest u tijdens het plaatsen van je bestelling de optie afhalen in één van onze vestigingen en selecteert u de gewenste vestiging. U ontvangt dan telefonisch of per e-mail bericht dat de artikelen voor je klaar liggen. Het ophalen van uw bestelling is mogelijk tot 14 dagen na de berichtgeving dat de artikelen klaarliggen. Bij het afhalen van de bestelling verzoeken wij u de orderbevestiging mee te nemen. 

Aan bezorging binnen Nederland (vanaf een bedrag van € 19,95) en het afhalen van bestellingen in een Berden vestiging zijn geen kosten verbonden. Voor verzending naar België én Duitsland wordt € 5,- verzendkosten gerekend. Neem voor de verzendkosten naar andere landen contact op met onze klantenservice.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.